آسپرین؛

چرا نباید تخم‌مرغ را خام خورد؟

کد خبر: ۸۸۰۹۱۰
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰ 28 February 2019
تعداد بازدید : 9608
کد خبر: ۸۸۰۹۱۰
|
۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰ 28 February 2019
|
28079 بازدید
بازدید 28079
خوردن تخم‌مرغ خام علاوه بر خطر مسمومیت ناشی از باکتری سالمونلا، میزان بهرمندی از مواد مغذی تخم‌مرغ نیز کاهش می‌دهد. پروتئین‌های موجود در تخم‌مرغ به شکل گره خورده هستند و این باعث می‌شود بدن نتواند آن را خوب جذب کند. اما با حرارت، این پروتئین از هم باز شده و ترکیب می‌شود که جذب آن را برای انسان راحت‌تر می‌کند. همین فرایند باعث می‌شود که حالت شفاف سفیده تخم‌مرغ به رنگ سفید تغییر کند. توضیحات بیشتر را در این ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟