ته چین؛

طرز تهیه ژله قهوه موکا

کد خبر: ۸۸۱۰۶۷
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۶ 02 March 2019
تعداد بازدید : 2070
کد خبر: ۸۸۱۰۶۷
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۶ 02 March 2019
|
8651 بازدید

مواد لازم:
برای ژله:
دو پیمانه آب گرم
دو قاشق غذاخوری قهوه فوری
یک قاشق غذاخوری شکر سفید
سه قاشق غذاخوری ژلاتین بدون طعم
برای موس موکا:
نصف پیمانه شکلات نیمه شیرین
دو قاشق غذاخوری کره
نصف پیمانه آب داغ
یک قاشق چای‌خوری قهوه فوری
سه زرده تخم‌مرغ
یک چهارم پیمانه شکر سفید
یک و نصف پیمانه خامه غلیظ همزده

 

بازدید 8651
در میان انواع مختلف ژله‌های شیرین با طعم میوه‌ای گاهی طعم خاص قهوه می‌تواند تنوع دلچسب و تازگی غافلگیر‌کننده‌ای برای دسرها ایجاد کند. ژله با طعم قهوه مخصوصا هنگامی که در کنار موس موکا و خامه هم‌زده سرو شود دسری خاص و متنوع را ایجاد می‌کند که می‌تواند طرز تهیه آن را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
اشتراک گذاری