ته چین؛

سه روش حفظ و نگهداری سبزیجات معطر

کد خبر: ۸۸۱۰۹۹
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۴ 02 March 2019
تعداد بازدید : 1974
کد خبر: ۸۸۱۰۹۹
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۴ 02 March 2019
|
9019 بازدید
بازدید 9019
سبزیجات معطر، علاوه بر خواص بیشماری که برای بدن و سلامتی ما دارند، با طعم و رایحه خاصی خود در بسیاری از غذاها به عنوان ادویه نیز استفاده می‌شوند. تنها مشکل این سبزیجات شاید این باشد که خیلی زود تازگی خود را از دست داده و پژمرده می‌شوند. در این ویدیو با سه روش مختلف حفظ و نگهداری سبزیجات در کوتاه مدت و بلند مدت آشنا شوید تا در کنار جلوگیری پژمردگی و به در رفتن آن‌ها رایحه و طعم این سبزیجات معطر نیز در ۳۶۵ روز سال در غذاهای خود داشته باشید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟