ته چین؛

سه روش حفظ و نگهداری سبزیجات معطر

کد خبر: ۸۸۱۰۹۹
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۴ 02 March 2019
تعداد بازدید : 1914
کد خبر: ۸۸۱۰۹۹
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۴ 02 March 2019
|
8574 بازدید
بازدید 8574
سبزیجات معطر، علاوه بر خواص بیشماری که برای بدن و سلامتی ما دارند، با طعم و رایحه خاصی خود در بسیاری از غذاها به عنوان ادویه نیز استفاده می‌شوند. تنها مشکل این سبزیجات شاید این باشد که خیلی زود تازگی خود را از دست داده و پژمرده می‌شوند. در این ویدیو با سه روش مختلف حفظ و نگهداری سبزیجات در کوتاه مدت و بلند مدت آشنا شوید تا در کنار جلوگیری پژمردگی و به در رفتن آن‌ها رایحه و طعم این سبزیجات معطر نیز در ۳۶۵ روز سال در غذاهای خود داشته باشید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
پاسخ های رئیس جمهور پزشکیان در اولین نشست خبری را چطور ارزیابی می کنید؟