براساس نظام رتبه بندی سایمگو براساس تحصیلات تکمیلی و آموزش عالی، دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه صنعتی شریف رتبه اول تا سوم کشور را کسب کرده اند.
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسکانیوز، ممکن است گاهی در اخبار شنیده باشید که یک یا چند دانشگاه کشور توانستهاند در رتبهبندیهای بینالمللی کسب رتبه کنند، اگر به حوزه آموزش عالی علاقهمند باشید احتمالا پیگیر میشوید که این دانشگاهها در کدام رتبهبندی و در چه زمینهای توانستهاند رتبه کسب کنند.
شاخص های ارزیابی سایمگو بر چه اساسی است؟
نظام رتبه بندی سایمگو یکی از نظام های رتبه بندیست که فعالیت خود را از سال 2009 آغاز کرده است، هر ساله حدود 5 هزار دانشگاه، موسسه آموزشی و پژوهشی را در سراسر جهان ارزیابی می کند. این شاخص ها بر اساس 3 شاخص پژوهش، نوآوری و وبسایت تعیین شده است.
شاخص پژوهش این رتبه بندی بر اساس برونداد (8 درصد)، همکاریهای بینالمللی (2 درصد)، تاثیر نرمال شده(13 درصد)، کیفیت تولیدات علمی (2 درصد)، برتری (2 درصد)، مدیریت علمی (5 درصد)، برتری و مدیریت علمی(13 درصد) و استعداد علمی (5 درصد) تعیین میشود.
شاخص نوآوری این رتبه بندی بر اساس دانش خلاقیت (25 درصد) و تکنولوژی (5 درصد) و شاخص وبسایت بر اساس اندازه وبسایت (15 درصد) و لینک به دامنه دانشگاه (5 درصد) تعیین میشود.
رتبه بندی سایمگو علاوه بر تمامی بخشها، در حوزه سلامت، خصوصی، آموزش عالی و ... نیز صورت میگیرد. جدول زیر بر اساس شاخص تحصیلات تکمیلی و آموزش عالی 20 دانشگاه کشور براساس نظام رتبه بندی سایمگو صورت تنظیم شده است:
از جدول فوق می توان دریافت که دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه صنعتی شریف رتبه اول تا سوم کشور در حوزه آموزش عالی را کسب کرده اند.