ضعف رسانه ملی در فرهنگ منع خشونت علیه زنان

کد خبر: ۸۸۱۷۷۱
|
۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۷ 27 February 2019
|
5274 بازدید
|
۲

مافی گفت: بیش از 6 سال از تهیه طرح منع خشونت علیه زنان گذشته اما هنوز هم این طرح به مجلس نرسیده است. بنابراین بر اساس جلسه ای که فراکسیون زنان با آقای لاریجانی داشت تصمیم بر این شد که ما این قانون را در قالب طرح در مجلس شورای اسلامی مطرح کنیم و طرح این قانون را به تصویب برسانیم.

به گزارش «تابناک» به نقل از برنا، در یک دهه گذشته موضوع خشونت علیه زنان پیوسته در بین فعالین حوزه زنان مورد توجه قرار داشته است. در سالهای گذشته نیز موضوع تصویب قانون منع خشونت علیه زنان در حالی مدام عقب افتاده است و مسئولین ذی صلاح برای تصویب آن تعلل کرده اند که موارد خشونت علیه زنان رو به فزونی است.

در این باره پروانه مافی با بیان اینکه قانون منع خشونت علیه زنان در حال حاضر در حال بررسی در قوه قضائیه است، به خبرنگار برنا گفت: این لایحه در قوه مجریه توسط معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری تهیه و آماده شد و به قوه قضاییه سپرده شد تا مشکلات حقوقی این طرح بررسی شود.

وی با اشاره به طولانی شدن مدت زمان بررسی لایحه قانون خشونت علیه زنان در قوه قضائیه، گفت: بیش از 6 سال از تهیه این طرح گذشته اما هنوز هم این طرح به مجلس نرسیده است. بنابراین بر اساس جلسه ای که فراکسیون زنان با آقای لاریجانی داشت تصمیم بر این شد که ما این قانون را در قالب طرح در مجلس شورای اسلامی مطرح کنیم و طرح این قانون را به تصویب برسانیم.

مافی با تاکید بر اینکه فراکسیون خانواده و زنان دو فراکسیون جدا از همدیگر هستند، افزود: این دو فراکسیون مصمم شده اند که طرح منع خشونت علیه زنان را آمده کنند و در یک سال باقی مانده از مجلس دهم در صحن علنی آن را مطرح کنند.

وی افزود: با این حال اگر در این مدت لایحه این قانون از قوه قضائیه به مجلس ارسال شود بدون شک ما لایحه را بررسی خواهیم کرد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه مدت زمان زیادی از ارسال این لایحه به مجلس گذشته است، اظهار داشت: مظاهر خشونت علیه زنان در جامعه و حتی در برنامه های صداوسیمای کشور بطور متعدد دیده می شود. ما نمی توانیم دست روی دست بگذاریم و منتظر لایحه منع خشونت علیه زنان باشیم.

مافی با تاکید بر اینکه قانون منع خشونت علیه زنان یکی از ضروری ترین طرح‌ها یا لوایح کشور است، ادامه داد: مجلس باید به این طرح یا لایحه رسیدگی کرده و هر چه سریع تر آن را به تصویب برساند.

رئیس فراکسیون خانواده مجلس شورای اسلامی ضمن بیان اینکه مجلس صرفا وظیفه قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین را دارد، تصریح کرد: از نظر فرهنگی نیز، باید برای پذیرش این قانون توسط جامعه، فرهنگ‌سازی شود.

وی با اشاره به گفته حضرت امام خمینی(ره)، درباره اینکه مهمترین دستگاه فرهنگ ساز کشور رسانه ملی است، افزود: صداوسیما باید در راستای فرهنگ سازی در زمینه منع خشونت علیه زنان فرهنگ‌سازی کند. اما این دستگاه در این زمینه کوتاهی کرده و گاهی حتی در جهت برعکس این هدف عمل کرده است.

پروانه مافی با اشاره به نامه ارسالی اش به رئیس صداوسیمای کشور، گفت: من در این نامه که به هدف نقد یکی از برنامه های شبکه یک که مخالف منع خشونت علیه زنان بود به آقای علی‌عسگری تاکید کردم که طرح های آموزش خانواده و منع خشونت علیه زنان را در رسانه ملی راه اندازی کنند.

وی افزود: تهیه و تولید برنامه های منع خشونت علیه زنان و موضوعات خانواده یکی از وظایفی است که در این راستا برای رسانه ملی در نظر گرفته شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۲
حسنعلی
|
France
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۸
فقط همین یک مورد ضعف و ناتوانی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۸
تیتر کاملا سیاستمدارانه ای درج کردید !
باید بنویسید سنگ تمام تلویزیون به اصطلاح ملی در ترویج خشونت علیه زنان
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات