ته چین؛

طرز تهیه بولگُگی اُنیگیرازو

کد خبر: ۸۸۲۲۹۰
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۸ 03 March 2019
تعداد بازدید : 142
کد خبر: ۸۸۲۲۹۰
|
۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۸ 03 March 2019
|
2948 بازدید

مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
یک چهارم پیمانه گلابی آسیایی
چهار حبه سیر
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
نصف پیاز
سه عدد پیازچه
نصف یک هویج بزرگ
چهارصد و پنجاه گرم گوشت گاو(فیله یا دنده)
شش عدد قارچ شیتاکه
نصف یک هویج بزرگ
یک عدد پیاز سبز/پیازچه
یک قاشق چای‌خوری روغن کنجد
یک بند انگشت نمک بدون ید
یک قاشق چای‌خوری روغن کنجد
یک بند انگشت نمک بدون ید
یک بند انگشت نمک بدون ید
شش اونس یا 170 گرم جوانه ماش
نصف دسته اسفناج
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
یک بند انگشت نمک بدون ید
یک قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
چهار عدد تخم‌مرغ
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
دانه‌ها کنجد
دو قاشق غذاخوری گُچوجَنگ(نوعی عصاره فلفل تند)
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری کنجد
یک الی دو قاشق غذاخوری آب
چهار عدد نوری (جلبک خوراکی)

بازدید 2948
بولگُگی اُنیگیرازو یک نوع دلمه برنجی ژاپنی است که با تنوع مواد سازنده‌اش طعمی خاص و رنگارنگ ایجاد می‌کند. در تهیه این غذا از انواع سبزیجات استفاده می‌شود و به همین دلیل غذایی بسیار سالم و در عین حال لذیذ است. دستور پخت این غذا را در این ویدیو فراخواهید گرفت.
اشتراک گذاری