مواد لازم:
1 بسته 85 گرمی ژله بلوبری
1 بسته 85 گرمی پرتغال
1 بسته 85 گرمی توت فرنگی
1 بسته 85 گرمی لیمو ترش
4 پیمانه آب جوش
2 پیمانه آب سرد
برای مخلوط شیر:
3 بسته 15 میلیلیتری ژلاتین بدون طعم
یک و نصف پیمانه آب جوش
نصف پیمانه آب آناناس
300 میلیلیتر شیر عسلی
354 میلیلیتر شیر تغلیظ شده
ژله یکی از دسرهای محبوب هر مهمانی است از مهمانیهای رسمی تا جشنهای تولد میتوان از طعم شیرین و رنگهای زنده و متنوع آن برای پذیرایی از مهمانها استفاده کرد. اما خلاقیت در تهیه شیرینی و دسر تمامی ندارد و همیشه میتوان با ترکیب رنگها و طعمهای مختلف به نتیجه بهتر و غافلگیر کنندهتری رسید. در این ویدیو میتوانید طرز تهیه ژله چند رنگ را که با ترکیب چند نوع ژله و شیرعسلی و شیر تلغیذشده درست میشود بیاموزید و به مهمانیهای خود رنگ و طعمی جدید اضافه کنید.