ته چین؛

طرز تهیه پوره کدو گردویی

کد خبر: ۸۸۲۶۲۸
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۰ 04 March 2019
تعداد بازدید : 442
کد خبر: ۸۸۲۶۲۸
|
۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۰ 04 March 2019
|
5741 بازدید

مواد لازم:
یک کدو گردویی حدودا 900 گرمی
5 گرم نمک
1 گرم

بازدید 5741
کدو گردویی نوعی کدو است که در کشورهای اروپایی و آمریکایی پرورش داده می‌شود و برخلاف سایر کدوها در اول زمستان عمل می‌آید. یان کدو حاوی ویتامین آ ویتامین سی، فیبر غذایی، روی، پروتئین، فولات و پتاسیم است. در این ویدیو می‌توانید روش پوره کردن این کدوی خوشمزه را بیاموزید و از این پوره در دسر پارافه یا غذاهای دیگر استفاده کنید.
اشتراک گذاری