ته چین؛

طرز تهیه ژله طبیعی انار

کد خبر: ۸۸۲۸۲۵
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۵ 05 March 2019
تعداد بازدید : 3600
کد خبر: ۸۸۲۸۲۵
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۵ 05 March 2019
|
11478 بازدید

مواد لازم:
3 عدد انار
1.5 گرم آنزیم پکینتاز
50 گرم شکر
3.8 گرم نمک
7.5 گرم اسید مالیک
9.5 گرم ژلاتین

بازدید 11478
هرچند می‌توان به راحتی با خرید پودر ژله از سوپرمارکت این دسر خوشمزه را در خانه ساخت اما ساخت ژله کاملا طبیعی با استفاده از آب میوه واقعی نیز ارزش زحمت بیشتر را دارد. به جز حفظ طعم واقعی میوه در دسر، از نظر سلامتی نیز این دسر سالم‌تر است و می‌تواند زینت بخش سفره‌های شما باشد. در این ویدیو طرز تهیه دسر انار کاملا طبیعی را از مرحله گرفتن آب انار تا تبدیل آن به ژله بیاموزید.
اشتراک گذاری