مواد لازم:
3 عدد انار
1.5 گرم آنزیم پکینتاز
50 گرم شکر
3.8 گرم نمک
7.5 گرم اسید مالیک
9.5 گرم ژلاتین
هرچند میتوان به راحتی با خرید پودر ژله از سوپرمارکت این دسر خوشمزه را در خانه ساخت اما ساخت ژله کاملا طبیعی با استفاده از آب میوه واقعی نیز ارزش زحمت بیشتر را دارد. به جز حفظ طعم واقعی میوه در دسر، از نظر سلامتی نیز این دسر سالمتر است و میتواند زینت بخش سفرههای شما باشد. در این ویدیو طرز تهیه دسر انار کاملا طبیعی را از مرحله گرفتن آب انار تا تبدیل آن به ژله بیاموزید.