ته چین؛

روش سریع خیس کردن لوبیا‌ در یک ساعت

کد خبر: ۸۸۲۸۴۹
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۵ 05 March 2019
تعداد بازدید : 16363
کد خبر: ۸۸۲۸۴۹
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۵ 05 March 2019
|
60709 بازدید
|
۲

مواد لازم:
لوبیا را با سبزیجات بسیاری می‌توان پخت و تقریبا اختیاری است مواد لازم آن اما در این ویدیو لوبیا با این مواد اولیه پخته شده است:
یک کاسه لوبیا چیتی
یک عدد پیاز
یک خوشه سیر
یک عدد هویج
یک ساقه کرفس

 

بازدید 60709
۲
لوبیاها غذای لذیذی هستند و خواص بسیاری نیز دارند. آن‌ها برای قلب و فشار مفید هستند. پخت لوبیا فرایندی طولانی دارد و دو روز به طول می‌انجامد. زیرا قبل از پخت باید لوبیا به مدت یک شب در آب بماند و خیس بخورد. اما در این ویدیو ترفندی برای پخت لوبیاهای خشک را می‌آموزید که در آن می‌توان لوبیاها را در عرض یک ساعت پخت. سپس روشی ساده برای پخت لوبیا ساده را نیز فراخواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۳
بسیار عالی. سپاس از شما
سادات
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۴
واقعا عالی و کاربردی بود. بسیار ممنون