ته چین؛

پنج اشتباه هنگام آشپزی با تابه‌ نچسب

کد خبر: ۸۸۳۱۶۸
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰ 07 March 2019
تعداد بازدید : 1865
کد خبر: ۸۸۳۱۶۸
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰ 07 March 2019
|
8343 بازدید
بازدید 8343
تابه‌های نچسب یکی از مهم‌ترین اسباب پخت و پز غذاها هستند. تقریبا در هر آشپزخانه‌ای می‌توان آن‌ها را یافت. روکش نچسبی آن‌ها باعث می‌شود که کاربرد بسیار بالایی هنگام سرخ کردن غذاها داشته باشند. چون غذا به آن‌ها نمی‌چسبد شست و شوی آن‌ها راحت‌تر است. اما این همه راحتی بدون نقطه ضعف نیز نیست. سطح حساس این نوع ظروف به راحتی آسیب می‌خورند و خاصیت نچسبی آن‌ها از بین می‌رود. در این ویدیو با ۵ اشتباه رایج هنگام استفاده از این ظروف آشنا شوید تا بتوانید با استفاده بهتر عمر این ظروف را افزایش دهید.
اشتراک گذاری