ته چین؛

طرز تهیه خامه ترب کوهی

کد خبر: ۸۸۴۱۸۴
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۷ 10 March 2019
تعداد بازدید : 125
کد خبر: ۸۸۴۱۸۴
|
۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۷ 10 March 2019
|
3587 بازدید

مواد لازم:
50گرم ترب کوهی
350گرم خامه
گرم صمغ زانتان
3.2 گرم نمک

بازدید 3587
ترب کوهی برخلاف نام آن ربطی به خانواده ترب‌ها ندارد و از خویشاوندان خردل و واسابی است. این گیاه به دلیل طعم خاصی که دارد به تنهایی خوشمزه نیست اما هنگامی که با شیر، خامه، تخم‌مرغ یا شکر و غیره ترکیب می‌شود طعم آن‌ را بهتر می‌کند و به همین دلیل در درست کردن سس‌ها و مخلفاتی مانند ترشی کاربرد بسیاری دارد. در این ویدیو طرز تهیه خامه ترب کوهی را بیاموزید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟