ته چین؛

طرز تهیه لاته ماچا

کد خبر: ۸۸۴۱۹۲
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۸ 10 March 2019
تعداد بازدید : 1353
کد خبر: ۸۸۴۱۹۲
|
۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۸ 10 March 2019
|
6804 بازدید

مواد لازم:
یک و نیم قاشق چای‌خوری پودر چای سبز
یک قاشق غذاخوری آب داغ (آب جوش نباشد)
یک پیمانه شیر(شیرگاو، بادام، سویا و غیره)
یک قاشق چای‌خوری شکر(اختیاری)

بازدید 6804
لاته یکی از انواع نوشیدنی‌های قهوه است که با قهوه اسپرسو و شیر درست می‌شود. اما در ژاپن مردم علاقه بسیار زیادی به چای سبز و ماچا یعنی پودر چای سبز دارند و از آن در بسیاری از دسرها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند. در این ویدیو طرز تهیه لاته‌ای متفاوت نه از قهوه بلکه لاته ماچا یا همان پودر چای سبز را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری