ته چین؛

طرز تهیه لاته ماچا

کد خبر: ۸۸۴۱۹۲
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۸ 10 March 2019
تعداد بازدید : 1353
کد خبر: ۸۸۴۱۹۲
|
۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۸ 10 March 2019
|
6846 بازدید

مواد لازم:
یک و نیم قاشق چای‌خوری پودر چای سبز
یک قاشق غذاخوری آب داغ (آب جوش نباشد)
یک پیمانه شیر(شیرگاو، بادام، سویا و غیره)
یک قاشق چای‌خوری شکر(اختیاری)

بازدید 6846
لاته یکی از انواع نوشیدنی‌های قهوه است که با قهوه اسپرسو و شیر درست می‌شود. اما در ژاپن مردم علاقه بسیار زیادی به چای سبز و ماچا یعنی پودر چای سبز دارند و از آن در بسیاری از دسرها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند. در این ویدیو طرز تهیه لاته‌ای متفاوت نه از قهوه بلکه لاته ماچا یا همان پودر چای سبز را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟