ته چین؛

طرز تهیه ژله قهوه

کد خبر: ۸۸۴۴۹۳
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۷ 11 March 2019
تعداد بازدید : 550
کد خبر: ۸۸۴۴۹۳
|
۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۷ 11 March 2019
|
4973 بازدید

مواد لازم:
سه گرم(یک و نصف قاشق چای‌خوری) پودر آگار آگار (پودر کانتن)
پنج قاشق غذاخوری شکر
دو قاشق غذاخوری قهوه فوری
ششصد میلی‌لیتر( دو و نیم پیمانه) آب

بازدید 4973
در این ویدیو طرز تهیه ژله‌ای متفاوت و خوشمزه را فرا خواهید گرفت. ژله قهوه! در این ژله به جای پودر ژلاتین از آگار آگار که نوعی جلبک دریایی است و خاصیت ژله سازی دارد، استفاده شده است.
اشتراک گذاری