مواد لازم:
نیم کیلو گرم گوشت گاو
3 حبه سیر
چهار قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری شکر قهوهای یا سفید
دو قاشق غذاخوری سرکه سفید
فلفل به میزان لازم
برای سرو با برنج:
برنج پخته
یک سوم تاپا پخته شده
برای سرو با نان تورتیا:
دو عدد نان تورتیا
4 قاشق غذاخوری سس سالسا
2 قاشق غذاخوری سس مایونز چیپولی (سس مایونز+فلفل چیپولی+آب لیمو+سیر)
نصف یک فلفل دلمه
8 تکه بریده شده خیار
2 برگ کاهو
2 تکه پیاز
10 تکه فلفل هالوپینو
نصف پیمانه پنیر چدار
2 قاشق غذاخوری جعفری
نصف یک لیمو شیرازی
برای سرو با نان فرانسوی:
دو نان فرانسوی
نصف یک فلفل دلمه
4 قاشق غذاخوری گوجه خرد شده
یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
فلفل سیاه آسیاب شده به میزان لازم
تاپاس یا پیشغذای اسپانیایی به انواع خوراکهای کوچک حاضری گفته میشود که میتوانند به عنوان پیش غذا یا به عنوان غذا اصلی سرو شوند. تاپاهاس ممکن است سرد (مثل مخلوط زیتون و پنیر) و یا به صورت گرم سرو شوند (مثل چوپیتوس که ماهی مرکب سرخکرده است). خوراکهای شبیه به تاپاس را در آمریکای مرکزی بوکاس و در مکزیک بوتاناس مینامند. در این ویدیو طرز پخت این غذا خوشطعم و سرو آن به سه شکل متفاوت را خواهید آموخت.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.