ته چین؛

طرز تهیه نان خامه‌ای گرد تَرَک دار

کد خبر: ۸۸۵۱۶۹
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۸ 13 March 2019
تعداد بازدید : 4253
کد خبر: ۸۸۵۱۶۹
|
۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۸ 13 March 2019
|
13252 بازدید

مواد لازم:
برای پوسته:
سه قاشق غذاخوری کره نرم
42 گرم شکر قهوه‌ای
6 قاشق غذاخوری آرد
کمی نمک

برای خمیر پفی:
نصف پیمانه آب
4 قاشق غذاخوری کره
کمی نمک
نصف پیمانه آرد
دو عدد تخم مرغ بزرگ

شکلات تلخ (اختیاری)

بازدید 13252
نان خامه‌ای یک نوع شیرینی به شکل توپ است که از خمیر پفی تهیه شده و معمولا داخل آن را با خامه هم‌زده، کرم یا بستنی و غیره پر می‌کنند. به جز تنوع در ماده‌ای که می‌توان داخل نان خامه‌ای قرار داد. می‌توان در نوع خمیر آن و روکش روی آن نیز تغییراتی به کار برد که یکی از روش‌های آن را می‌توانید در این ویدیو ببینید. در این ویدیو با نحوه درست کردن نان خامه‌ای با روکش ترک‌ خورده و ترد آشنا شده و طرز تهیه آن را بیاموزید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟