مواد لازم:
یک و یک چهارم پیمانه(300میلیلیتر) شیر سویا
یک قاشق غذاخوری ماچا(پودر چای سبز)
یک و دو سوم پیمانه(400میلیلیتر) آب
دو گرم کانتن پودر شده (آگار آگار)
هفت قاشق غذاخوری (87گرم) شکر
یک قاشق غذاخوری ماچا (برای پاشیدن روی دسر)
ذرات و تکهها قابل خوردن طلا
میوهها بدون هسته گوناگون (برای تزیین روی دسر)
شاه بلوط نگهداری شده در شربت
پوره یا خمیر لوبیا قرمز(آنکو)
موچی (شیراتاما دانگو) (کیک برنج ژاپنی)
پاناکوتا یکی از معروفترین و خوشمزهترین دسرهای دنیاست که با شیر، خامه و ژلاتین درست میشود. افرادی که وگان هستند به دلیل وجود شیر از خوردن این دسر لذیذ محروم هستند اما در این ویدیو طرز تهیه پاناکوتا ماچا (پودر چای سبز) با استفاده از شیر سویا آموزش داده میشود. که مشکلی با رژیم وگان ایجاد نميکند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.