ته چین؛

طرز تهیه لازانیا راتاتویی

کد خبر: ۸۸۵۴۹۵
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۲ 16 March 2019
تعداد بازدید : 891
کد خبر: ۸۸۵۴۹۵
|
۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۲ 16 March 2019
|
5390 بازدید

مواد لازم:
یک عدد پیاز
چهار حبه سیر
نمک
فلفل
یک عدد بادنجان
دو عدد کدو زرد
دو عدد کدو سبز
سیصد و چهل گرم رب گوجه
یک قاشق غذاخوری مرزنگوش خشک شده
یک قاشق غذاخوری آویشن
نمک و فلفل
هفتصد و نود و سه گرم گوجه خرد شده
هشتصد و پنجاه گرم پنیر ریکوتا
نصف پیمانه پنیر موزارلا
یک چهارم پیمانه ریحان
یک چهارم پیمانه جعفری
یک عدد تخم‌مرغ
نمک و فلفل
دو عدد بادنجان
دو عدد کدو زرد
دو عدد کدو سبز
شش عدد گوجه فرنگی
نمک
فلفل
دو حبه سیر
دو قاشق چای‌خوری آویشن
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
ورقه‌ها لازانیا

بازدید 5390
راتاتویی یک غذای سنتی فرانسوی است که با سبزیجات پخته می‌شود. ریشه این غذا به شهر نیس بازمی‌گردد. از اواخر قرن هجدهم، در فرانسه، صرفا به حالت یک خورشت ساده پخت می‌شد. ولی در راتاتویی مدرن - گوجه فرنگی به عنوان پایه اصلی این غذا همراه با سیر، سیب، پیاز، کدو سبز، بادمجان، فلفل دلمه، رازیانه و آویشن و یا ترکیبی از گیاهان سبز مانند گیاهان دو پرونس پخته و سرو می‌شود. اما این بار در این ویدیو راتاتویی را به شکلی متفاوت و به شکل لازانیا درست می‌شود. دستور پخت این غذا لذیذ را در این ویدیو فراخواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟