ته چین؛

طرز تهیه ریواس پرتغال و زنجبیل

کد خبر: ۸۸۶۰۳۲
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳ 17 March 2019
تعداد بازدید : 269
کد خبر: ۸۸۶۰۳۲
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳ 17 March 2019
|
4023 بازدید

مواد لازم:
چند عدد ساقه روبارب
دو عدد پرتغال
یکی دو عدد بادیان ختایی
کمی زنجبیل
مقداری عسل

بازدید 4023
ریواس به جز خواص درمانی که دارد با ترکیب طعم‌های جدید می‌تواند به غذای خوشمزه‌ای نیز تبدیل شود. این گیاه را به سادگی می‌توان در باغچه پرورش داد و از آن در غذاهای مختلف استفاده کرد. در این ویدیو با استفاده از پرتغال و زنجبیل یکی از روش‌های پخت این گیاه آموزش داده می‌شود.
اشتراک گذاری