ساکورا موچی نوعی شیرینی ژاپنی است. در تهیه این شیرینی از برگ درخت ساکورا (گیلاس ژاپنی) استفاده میشود. برای درست کردن این شیرینی خمیر برنج شیرین به رنگ صورتی درآمده و آنکو (خمیر یا پوره شیرین لوبیا قرمز یا همان لوبیای آزوکی) در داخل آن قرار میگیرد. برای تزیین ظاهر بیرونی شیرینی، از برگهای درخت ساکورا استفاده میشود. طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را در این ویدیو ببینید.
مواد لازم:
سه چهارم پیمانه برنج شیرین
برگها درخت ساکورا(گیلاس)
پوره لوبیا قرمز
سه چهارم پیمانه آب
کمی رنگ غذا قرمز
یک قاشق غذاخوری شکر