ته چین؛

طرز تهیه ساکورا موچی

کد خبر: ۸۸۶۰۳۹
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۰ 17 March 2019
تعداد بازدید : 9930
کد خبر: ۸۸۶۰۳۹
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۰ 17 March 2019
|
27657 بازدید
بازدید 27657
ساکورا موچی نوعی شیرینی ژاپنی است. در تهیه این شیرینی از برگ درخت ساکورا (گیلاس ژاپنی) استفاده می‌شود. برای درست کردن این شیرینی خمیر برنج شیرین به رنگ صورتی درآمده و آنکو (خمیر یا پوره شیرین لوبیا قرمز یا همان لوبیای آزوکی) در داخل آن قرار می‌گیرد. برای تزیین ظاهر بیرونی شیرینی، از برگ‌های درخت ساکورا استفاده می‌شود. طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را در این ویدیو ببینید. مواد لازم: سه چهارم پیمانه برنج شیرین برگ‌ها درخت ساکورا(گیلاس) پوره لوبیا قرمز سه چهارم پیمانه آب کمی رنگ غذا قرمز یک قاشق غذاخوری شکر
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟