مواد لازم:
چهار عدد تخممرغ
چهار قاشق غذاخوری(60 گرم) شکر
نصف قاشق چایخوری(3گرم) نمک
دو قاشق چایخوری(ده گرم) وانیل
دو پیمانه(480 میلیلیتر) شیر
سه و نصف پیمانه (440گرم) آرد چند منظوره
شش قاشق غذاخوری(80میلیلیتر) روغن
دو پیمانه(480میلیلیتر) آب معدنی گازدار
دوازده اونس(350گرم) تمشک تازه یا منجمد
یک سوم پیمانه(70گرم)شکر
دو قاشق چایخوری(4گرم) نشاسته ذرت
دو قاشق غذاخوری(30 میلیلیتر) آب لیمو
پنج و نیم اونس(150گرم) تکهها کوچک شکلات سفید
یک چهارم پیمانه (60گرم) خامه مناسب برای زده شدن
ده اونس(300گرم) پنیر خامهای دارا دما اتاق
سه قاشق غذاخوری (24گرم) شکر پودر شده
یک قاشق چایخوری(5گرم) وانیل
یک و نصف پیمانه(360گرم) خامه مناسب برای زده شدن حاوی 35%چربی
تعدادی تمشک تازه، مقداری شکر پودر شده و چند برگ نعنا تازه برای تزیین