ته چین؛

طرز تهیه کرپ کیک شکلات سفید و تمشک

کد خبر: ۸۸۶۰۵۷
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۹ 17 March 2019
تعداد بازدید : 1573
کد خبر: ۸۸۶۰۵۷
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۹ 17 March 2019
|
10354 بازدید

مواد لازم:
چهار عدد تخم‌‎مرغ
چهار قاشق غذاخوری(60 گرم) شکر
نصف قاشق چای‌خوری(3گرم) نمک
دو قاشق چای‌خوری(ده گرم) وانیل
دو پیمانه(480 میلی‌لیتر) شیر
سه و نصف پیمانه (440گرم) آرد چند منظوره
شش قاشق غذاخوری(80میلی‌لیتر) روغن
دو پیمانه(480میلی‌لیتر) آب معدنی گازدار
دوازده اونس(350گرم) تمشک تازه یا منجمد
یک سوم پیمانه(70گرم)شکر
دو قاشق چای‌‌خوری(4گرم) نشاسته ذرت
دو قاشق غذاخوری(30 میلی‌لیتر) آب لیمو
پنج و نیم اونس(150گرم) تکه‌ها کوچک شکلات سفید
یک چهارم پیمانه (60گرم) خامه مناسب برای زده شدن
ده اونس(300گرم) پنیر خامه‌ای دارا دما اتاق
سه قاشق غذاخوری (24گرم) شکر پودر شده
یک قاشق چای‌خوری(5گرم) وانیل
یک و نصف پیمانه(360گرم) خامه مناسب برای زده شدن حاوی 35%چربی
تعدادی تمشک‌ تازه، مقداری شکر پودر شده و چند برگ نعنا تازه برای تزیین

بازدید 10354
کرِپ یا کرِیپ یک نوع بسیار نازک پنکیک است که معمولاً از آرد گندم درست می‌شود. خواستگاه کرپ از ناحیه بروتاین فرانسه است اما در تمام فرانسه، بلژیک و کبک، کانادا مصرف می‌شود. کرپ معمولاً با مخلفات متفاوتی سرو می‌شود. کرپ شیرین می‌تواند به عنوان صبحانه یا دسر سرو شود و روی آن ممکن است هر ماده شیرینی از جمله نوتلا، مربا، خاک قند، شیره درخت افرا، عصاره لیمو، خامه زده شده یا تکه‌های میوه استفاده شود. در این ویدیو طرز تهیه کرپ کیکی بی‌نظیر را فراخواهید گرفت.
اشتراک گذاری