کیسهپزی یکی از مدرنترین و نوینترین روشها در آشپزی است. در این روش مواد غذایی درون پلاستیکهایی فاقد هوا ریخته شده و درون ظرف آب قرار میگیرند تا برای به مدت طولانی و در دمای پایین پخته شوند. هدف از این روش این است که همه جا خوراک به طور مساوی پخته شود و تفاوتی در میزان پخته شدن میان بیرون و درون گوشت نباشد. غذا پخته شده به وسیله این روش، بسیار نرم خواهد بوده و آبداری و طعم خود را حفظ میکند. این سبک پختوپز، فرانسوی است و واژه Sous-vide نیز به فرانسوی به معنای «تحت خلاء» است زیرا غذا در کیسههای پلاستیکی فاقد هوا پخته میشود. در این ویدیو خواهید دید که گوشت ته دنده گاو در دماهای معین در طول مدت زمانها متفاوت به چه شکل پخته خواهد شد و چگونه ساختار، بافت و رنگی خواهد داشت و چقدر سفت یا نرم خواهد بود.