آسپرین؛

آیا می‌توان نان کپک زده را خورد؟

کد خبر: ۸۸۶۲۵۱
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۰ 18 March 2019
تعداد بازدید : 1650
کد خبر: ۸۸۶۲۵۱
|
۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۰ 18 March 2019
|
9936 بازدید
بازدید 9936
کپک نوعی قارچ است که مهم‌ترین و تطبیق‌پذیرترین تجزیه‌کننده روی زمین به شمار می‌رود. انواع کپک با رشد روی مواد ارگانیک آن‌ها را تجزیه کرده و دوباره به چرخه حیات سیاره برمی‌گردانند. تکه‌های سبز و خاکستری رنگ کپک روی نان صحنه آشنایی است و ممکن است بسیاری از افراد صرفا تکه‌های کپک زده را جدا کردن و بقیه نان را بخورند. اما چنین کاری از نظر سلامتی توصیه نمی‌شود چرا که حتی اگر کپک روی نان دیده نشود به این معنی نیست که کپکی روی آن وجود ندارد. در این ویدیو با تصاویر میکروسکوپی که از نان کپک زده تهیه شده است می‌توانید با جزيیات بیشتری در این مورد آشنا شوید.
اشتراک گذاری