ته چین؛

طرز تهیه رولاد بوقلمون

کد خبر: ۸۸۷۶۶۴
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۱ 26 March 2019
تعداد بازدید : 823
کد خبر: ۸۸۷۶۶۴
|
۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۱ 26 March 2019
|
5017 بازدید

مواد لازم:
دو عدد ران کامل بوقلمون
نمک به میزان لازم
ترانس گلوتامیناز به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
مریم گلی به میزان لازم
جعفری به میزان لازم

بازدید 5017
رولاد یک غذا رولی شکل است که معمولا از یک تکه گوشت قرمز یا ماهی یا تهیه می‌شود که در آن مواد پر کننده ریخته می‌شود. گوشت بوقلمون نسبت به گوشت قرمز بسیار سالم‌تر است زیرا دارای چربی بسیار کمتری است. طعم بوقلمون نیز از مرغ لذیذتر است. در این ویدیو طرز پخت رولاد بوقلمون را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری