مواد لازم:
سه پیمانه گل کلم
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف پیمانه آرد
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف قاشق چایخوری پاپریکا
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل کاین
دو حبه سیر ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری زنجبیل ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سس سویا
آب
نمک
یک چهارم پیمانه آب
دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
دو قاشق چایخوری روغن
دو حبه سیر ریز خرد شده
نصف پیمانه پیازچه
یک پیمانه فلفل دلمه
دو قاشق غذاخوری سرکه
دو قاشق غذاخوری سس چیلی شیرین
یک قاشق غذاخوری سس گوجه
یک قاشق غذاخوری سس سویا
نصف قاشق چایخوری تکهها ریز فلفل قرمز خشک شده
آب نشاسته ذرت
نمک
گوبی منچورین نوعی غذا سرخ کردنی هندی-چینی است. گوبی (گل کلم) نتیجه اقتباس آشپزی چینی با تکنیکهای طعمدهی مناسب برای ذائقه هندی است. مردم بر این باور هستند که این غذا اولین بار توسط یک جامعه و گروه کوچک چینی که در هند زندگی میکردند درست شد و سپس فراگیر شد. طرز پخت این غذا را در این ویدیو فرا بگیرید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.