عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، تشکیل سازمان ویژه پیگیری امور زنان در کشور را ضروری دانست و گفت: ایجاد چنین سازمانی میتواند برای حل مشکلات عمومی حوزه زنان بسیار کارساز و تاثیرگذار باشد.
به گزارش «تابناک» «پروانه سلحشوری» در گفتگو با ایرنا درباره ایجاد سازمان امور زنان اظهارداشت: با توجه به این که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تشکیل این سازمان اعلام آمادگی کرده است به نظر میرسد با همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نسبت به تشکیل این سازمان اقدام کند.
وی تصریح کرد: ظاهرا قرار است یک سازمان در حد زیرمجموعههای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باشد، البته من این پیشنهاد را در برنامه ششم توسعه ارائه داده بودم که به عنوان یک سازمان زیرمجموعه نهاد ریاست جمهوری باشد که آن موقع با این پیشنهاد موافقت نشد.
این فعال حوزه زنان اضافه کرد: اگر این گونه باشد سیاست گذاری در حوزه زنان از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خارج میشود و این سازمان جدید به مشکلات عمومی زنان میپردازد.
وی با بیان این که معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری وظیفه سیاست گذاری را برعهده دارد، اظهار داشت: این معاونت وظیفهای در اجرا ندارد، سازمان ویژه امور زنان میتواند زمینه اجرا در برنامهها و فعالیتهای حوزه زنان را به عهده داشته باشد.
سلحشوری اضافه کرد: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه اندازی سازمان ویژه امور زنان را برای توانمندسازی بانوان برنامه ریزی کرده است، اگر فقط بخواهد تمام حوزه زنان را دربرگیرد باید از وزارتخانهها و نهادهای مختلف موضوع زنان درخواست همکاری و حمایت شود تا نتیجه فعالیتها در این سازمان موثرتر باشد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: من موافق ایجاد این سازمان برای پیگیری فعالیت ها، مسائل و مشکلات حوزه زنان هستم، زیرا خیلی میتواند تاثیرگذارتر باشد.
به گزارش ایرنا، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از رایزنی با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به منظور ایجاد یک سازمان ویژه برای پیگیری امور زنان در کشور خبر داد و گفته بود که این سازمان ابتدا به شکل مجازی و سپس به صورت عملیاتی راهاندازی خواهد شد.
وی با یادآوری این که حدود سه میلیون و ۱۰۰ هزار خانوار از مجموع ۲۴ میلیون خانوار ایرانی را زنان سرپرست خانوار اداره میکنند، اضافه کرده بود که این موضوع سازماندهی روشنی ندارد به همین دلیل با معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به این نتیجه رسیدیم که یک سازمان برای پیگیری امور زنان در کشور ایجاد کنیم تا مشوقهایی را داشته باشد و مسئولیتهایی را که در تقسیم کار ملی در سازمانهای مختلف در زمینه توانمندسازی جامعه زنان در کشور انجام شده است، نظارت، رصد و پایش کند.
وی توضیح داد: اگر این سازمان در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تاسیس نشود، حتما در مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایجاد خواهد شد، زیرا اگر بخواهیم یکی از جامعههای مخاطب مهم خود را نام ببریم، همین جامعه سه میلیون و ۱۰۰ هزار خانواری است که به وسیله زنان سرپرستی میشود.