ته چین؛

طرز تهیه داشی ایریکو یا عصاره‌ ماهی ساردین

کد خبر: ۸۸۹۷۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 08 April 2019
تعداد بازدید : 310
کد خبر: ۸۸۹۷۵۹
|
۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 08 April 2019
|
5966 بازدید

مواد لازم:
ایریکو(بچه‌ماهی‌های ساردین خشک شده): 1 پیمانه
آب: 4 پیمانه

بازدید 5966
داشی یک نوع عصاره یا سوپ است که در بسیاری از غذاهای ژاپنی استفاده می‌شود و یکی از عناصر جدانشدنی آشپزی ژاپنی است. این عصاره در تهیه بسیاری از سوپ‌ها من جمله سوپ پرطرفدار میسو، نودل‌ها و .... استفاده می‌شود. ایریکو در ژاپنی به معنای بچه‌ ماهی‌های ساردین خشک شده است. در این ویدیو طرز تهیه داشی ایریکو یا عصاره ماهی ساردین را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟