مواد لازم:
ماهی تن باله دراز مخصوص ساشیمی: 200گرم
سیر:2حبه
پیازچه:1عدد
زنجبیل:5/2سانتیمتر
سس سویا:4قاشق غذاخوری
روغن کنجد:1 قاشق غذاخوری
توبیکو(تخم ماهی خاویار)یا ماساگو(اشپل) برای تزیین(اختیاری)
ماهی تن آلباکور یا ماهی تن باله دراز یکی از گونههای ماهی تن است. این ماهی معمولا در آبهای معتدل و گرمسیر یافت میشود و یکی از انواع ماهی تن است که با آن سوشی یا ساشیمی درست میکنند. در این ویدیو طرز تهیه ساشیمی ماهی تن باله دراز با طعم سیر را فرا خواهید گرفت.