ته چین؛

طرز تهیه ساشیمی با ماهی تن باله دراز

کد خبر: ۸۹۰۰۸۷
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 10 April 2019
تعداد بازدید : 348
کد خبر: ۸۹۰۰۸۷
|
۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 10 April 2019
|
6150 بازدید

مواد لازم:
ماهی تن باله دراز مخصوص ساشیمی: 200گرم
سیر:2حبه
پیازچه:1عدد
زنجبیل:5/2سانتی‌متر
سس سویا:4قاشق غذاخوری
روغن کنجد:1 قاشق غذاخوری
توبیکو(تخم ماهی خاویار)یا ماساگو(اشپل) برای تزیین(اختیاری)

بازدید 6150
ماهی تن آلباکور یا ماهی تن باله دراز یکی از گونه‌های ماهی تن است. این ماهی معمولا در آب‌های معتدل و گرمسیر یافت می‌شود و یکی از انواع ماهی تن است که با آن سوشی یا ساشیمی درست می‌کنند. در این ویدیو طرز تهیه ساشیمی ماهی تن باله دراز با طعم سیر را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
به نظر شما رژیم اسراییل به توافقنامه آتش بس با لبنان پایبند می ماند؟