ته چین؛

ترفندهایی برای رنده کردن

کد خبر: ۸۹۱۶۰۳
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶ 15 April 2019
تعداد بازدید : 2626
کد خبر: ۸۹۱۶۰۳
|
۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶ 15 April 2019
|
11962 بازدید
بازدید 11962
رنده وسیله‌ای بسیار کاربردی و همه‌کاره است. استفاده از رنده به جای چاقو برای خرد کردن مواد غذایی کار را بسیار آسان و سریع‌تر می‌کند. در این ویدیو چند ترفند استفاده از رنده در آشپزی را مشاهده خواهید کرد.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟