ته چین؛

ترفندهایی برای رنده کردن

کد خبر: ۸۹۱۶۰۳
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶ 15 April 2019
تعداد بازدید : 2623
کد خبر: ۸۹۱۶۰۳
|
۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶ 15 April 2019
|
11941 بازدید
بازدید 11941
رنده وسیله‌ای بسیار کاربردی و همه‌کاره است. استفاده از رنده به جای چاقو برای خرد کردن مواد غذایی کار را بسیار آسان و سریع‌تر می‌کند. در این ویدیو چند ترفند استفاده از رنده در آشپزی را مشاهده خواهید کرد.
اشتراک گذاری