مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری آب
هشت قاشق غذاخوری کره
دو قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
یک شاخه آویشن
دویست و بیست و پنج گرم میگو
دو حبه سیر
یک عدد موسیر
یک پیمانه پاستا دانه برنجی اُرزو
دو پیمانه استاک(عصاره) مرغ
نمک و فلفل برای طعمدهی
چهار پیمانه اسفناج
در این ویدیو طرز تهیه پاستایی خوشمزه و متفاوت را خواهید آموخت. در تهیه این پاستا از پاستا برنجی شکل ارزو استفاده میشود. این پاستا با میگو و اسفناج سرو میشود. دستور پخت این غذای سالم را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.