ته چین؛

روش انتخاب سیب مناسب برای غذاهای مختلف

کد خبر: ۸۹۲۰۸۵
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۷ 18 April 2019
تعداد بازدید : 170
کد خبر: ۸۹۲۰۸۵
|
۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۷ 18 April 2019
|
3364 بازدید
بازدید 3364
سیب انواع مختلفی دارد و در غذاها، سس‌ها و سالاد‌های بسیاری نیز از آن استفاده می‌شود. اما انتخاب سیب مناسب بین صدها نژاد مختلف می‌تواند کار سختی باشد. سیب‌های نرم و سفت و ترش و شیرین هرکدام برای کاری مناسب هستند و در این ویدیو می‌توانید با نژادهای مختلف و بهترین استفاده از آن‌ها بیشتر آشنا شوید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟