ته چین؛

تکنیک برشته کردن غذا روی زغال

کد خبر: ۸۹۲۲۹۰
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۹ 20 April 2019
تعداد بازدید : 1053
کد خبر: ۸۹۲۲۹۰
|
۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۹ 20 April 2019
|
5471 بازدید
بازدید 5471
به جز استفاده از سیخ و توری گریل می‌توان با گذاشتن مواد غذایی روی خود زغال‌ها نیز آن‌ها را پخت. روش استفاده از این روش که باعث می‌شود غذا دودی‌تر شود را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟