ته چین؛

طرز تهیه سوپ فاء

کد خبر: ۸۹۳۱۶۴
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۴ 22 April 2019
تعداد بازدید : 535
کد خبر: ۸۹۳۱۶۴
|
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۴ 22 April 2019
|
6604 بازدید

مواد لازم:
1800 گرم استخوان قلم گاو
1350 گرم استخوان دم گاو
1125 گرم گوشت سر سینه گاو
دو عدد پیاز زرد
دو قاشق چای‌خوری دانه‌ها فلفل سیاه
ده عدد ميخک صدپر
دو تکه چوب دارچین
4 عدد موسیر
یک تکه 10 سانتی‌متری زنجبیل
یک قاشق چای‌خوری تخم رازیانه
8 پیمانه آب
900گرم نودل برنجی
340 گرم گوشت سرين گاو
نصف پیمانه سس ماهی
یک تکه 3.75 سانتی‌متری نبات یا 2 قاشق شکر
برای سرو (مقدارها دلخواه است):
جوانه سویا و لوبیا مانگ (جوانه ماش)
(یک دسته) پیازچه
ریحان تازه
گشنیز تازه
پیاز نازک خرد شده به میزان دلخواه
سس هویسین در صورت تمایل به مقدار لازم
عصاره فلفل تند و سیر
یک عدد لیمو ترش

بازدید 6604
سوپ فاء یک سوپ رشته و گوشت ویتنامی است. این سوپ برای اولین بار در اوایل قرن بیستم در شمال ویتنام پخته و رایج شد. در ویتنام این سوپ معمولا صبح‌ها و برای صبحانه سرو می‌شود اما به دلیل وجود مواد مغذی زیاد این سوپ می‌تواند یک غذای کامل به عنوان ناهار یا شام هم باشد. این سوپ متشکل از گوشتابه (براث)، رشته و گوشت و مقدار زیادی مواد تازه معطر و خوشبو است. این سوپ طعم بی‌نظیری دارد و بسیار سالم و مقوی است. طرز تهیه این سوپ را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری