ته چین

دستور پخت سوپ جوی سفید

کد خبر: ۱۲۷۲۵۱۰
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴ 18 November 2024
تعداد بازدید : 21
کد خبر: ۱۲۷۲۵۱۰
|
۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴ 18 November 2024
|
487 بازدید

مواد لازم:
نصف سینه مرغ
یک عدد پیاز
۲-۳ حبه سیر
۲ عدد برگ بو
۳ عدد جعفری
نمک
فلفل سیاه
آب

مواد لازم برای سوپ:
۱۸۰ گرم بلغور جو
یک عدد هویج
۲۰۰ گرم قارچ
خامه (برای تزئین)
مقداری جعفری
نمک
فلفل سفید
پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه
کمی روغن

مواد لازم برای سس سفید (بشامل):
۴۴۰ میلی‌لیتر میلی لیتر شیر
۲۵ گرم آرد
۴۰ گرم کره
نمک
فلفل سفید
جوز هندی (به مقدار لازم)

بازدید 487
سوپ جو سفید یکی از سوپ‌های خوش طعم و داری ظاهر زیباست که به واسطه استفاده از شیر، قارچ و خامه و فرم جذابش جنبه ارائه به عنوان پیش غذای مجلسی را دارد. در این ویدیو دستور پخت این سوپ را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟