ته چین؛

طرز تهیه سوپ مرغ با کلم باک چوی و زنجبیل

کد خبر: ۸۹۹۰۸۲
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۲ 15 May 2019
تعداد بازدید : 463
کد خبر: ۸۹۹۰۸۲
|
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۲ 15 May 2019
|
5908 بازدید
|
۱

مواد لازم:
چهار و یک دوم پیمانه استاک مرغ (عصاره یا آب مرغ) کم سدیم
دو پیمانه آب
یک تکه 3.75سانتی متری زنجبیل
یک پیمانه پیازچه خرد شده
یک فلفل تند تایلندی یا فلفل‌ها تند دیگر+ یک عدد دیگر برای تزیین
یک دسته شوید تازه
170 گرم قارچ شیتاکه
یک تکه 450 گرمی سینه مرغ بدون پوست و استخوان
دو عدد کلم باک چوی کوچک یا یک عدد کلم باک چوی متوسط

بازدید 5908
۱
اگر احساس می‌کنید بیمار شده‌اید، خیلی حال خوبی ندارید یا یکی از عزیزانتان نیاز به مراقبت شما دارد این سوپ همان چیزیست که به آن نیاز دارید. این سوپ در عین حال که بسیار خوشمزه و خوش طعم است، به دلیل وجود گیاهان و سبزیجات معطر مفید برای سلامتی و بدن بسیار مفید است و سرشار از ویتامین و مواد مغذی است. در این ویدیو طرز تهیه این سوپ را خواهید آموخت.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۵
اَه اَه