ته چین؛

طرز تهیه سوپ جو قرمز

کد خبر: ۷۷۷۰۵۱
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۸ 24 February 2018
تعداد بازدید : 818
کد خبر: ۷۷۷۰۵۱
|
۰۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۸ 24 February 2018
|
7757 بازدید
بازدید 7757
سوپ جو یکی از سوپ‌های بسیار خوشمزه است که به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. طرز تهیه این سوپ جو قرمز را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری