ته چین؛

دستور پخت مرغ و دامپلینگ

کد خبر: ۸۳۱۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۶ 08 September 2018
تعداد بازدید : 2465
کد خبر: ۸۳۱۸۷۲
|
۱۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۶ 08 September 2018
|
19290 بازدید

مواد لازم:
یک مرغ درسته (دو کیلوگرم)
یک پیاز خرد شده
یک ساقه کرفس خرد شده
یک هویج خرد شده
یک برگ مو
سه تا چهار خوشه آویشن
سه لیتر آب
نمک، فلفل و فلفل کاین به مقدار دلخواه
برای غلیظ شدن سس دو تا سه قاشق غذاخوری چربی مرغ را با دو تا سه قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید
نصف پیمانه خامه ترش
نصف پیمانه شیر
دو عدد تخم مرغ
سه قاشق غذاخوری آرد
یک قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری آویشن تازه

بازدید 19290
دامپلینگ به نوعی خمیر می‌گویند که بیشتر در غذای شرقی مرسوم بوده است. این خمیرها معمولا با گوشت و سبزیجات یا فقط یکی از این دو پر می‌شده‌اند و بخار پز می‌شده‌اند. در این ویدیو با درست کردن سوپ و قرار دادن خمیر دامپلینگ‌ها بر روی آن بخارپز کردن دامپلینگ‌ها انجام می‌شود. جزییات مربوط به این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟