ته چین؛

آموزش ساخت شکل‌های مختلف پاستا

کد خبر: ۱۲۰۱۶۴۵
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 19 November 2023
تعداد بازدید : 84
کد خبر: ۱۲۰۱۶۴۵
|
۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 19 November 2023
|
3056 بازدید
بازدید 3056
پاستا به معنی خمیر یک اصطلاح برای انوع رشته فرنگی است که از چین نشات گرفت و بعدتر در ایتالیا به شهرت رسید . پاستا عموما از آرد، آب، تخم‌مرغ یا چند ماده افزودنی دیگر آماده می‌شود. پاستاها به دو دسته تازه و خشک تقسیم بندی می‌شوند و بیشتر از 300 شکل مختلف دارند. نکته مهم در تهیه پاستا و اشکال مختلف آن تناسب اندازه و آغشته شدن یا گیر کردن به سس پاستا است. در این ویدیو نحوه ساخت انواع مختلف پاستای تازه با سه مدل خمیر متفاوت آموزش داده می‌شود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟