ته چین؛

دستور پخت سوپ عروس

کد خبر: ۸۳۶۰۲۱
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷ 23 September 2018
تعداد بازدید : 1714
کد خبر: ۸۳۶۰۲۱
|
۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷ 23 September 2018
|
8416 بازدید
|
۱
بازدید 8416
۱
سوپ عروس یکی از سوپ‌های بسیار خوشمزه است که در آن از گوشت گوسفند یا گوشت بوقلمون استفاده می‌شود و طمع متفاوتی نسبت به دیگر سوپ‌ها دارد. طرز تهیه این سوپ را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
شناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
منظورتون طعم متفاوت بود دیگه!!!
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟