ته چین؛

دستور پخت سوپ عروس

کد خبر: ۸۳۶۰۲۱
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷ 23 September 2018
تعداد بازدید : 1714
کد خبر: ۸۳۶۰۲۱
|
۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷ 23 September 2018
|
8471 بازدید
|
۱
بازدید 8471
۱
سوپ عروس یکی از سوپ‌های بسیار خوشمزه است که در آن از گوشت گوسفند یا گوشت بوقلمون استفاده می‌شود و طمع متفاوتی نسبت به دیگر سوپ‌ها دارد. طرز تهیه این سوپ را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
شناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
منظورتون طعم متفاوت بود دیگه!!!
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟