ته چین؛

طرز تهیه سوپ پاستای پاستینا

کد خبر: ۹۴۱۴۲۶
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 05 December 2019
تعداد بازدید : 448
کد خبر: ۹۴۱۴۲۶
|
۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 05 December 2019
|
6402 بازدید

مواد لازم
هفت پیمانه استاک مرغ یا گوشت یا هر نوع استاک دلخواه
225 گرم پاستینا یا پاستای دلخواه دیگر
دو پیمانه پنیر پارمیزان
نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
نمک دریایی به مقدار لازم
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

 

بازدید 6402
سوپ پاستای پاستینا بسیار ساده و سریع آماده می‌شود و به دلیل پنیر پارمیزانی که در آن استفاده می‌شود بسیار خامه‌ای، مقوی و خوشمزه است. این سوپ نوعی غذای آرامش‌بخش به شمار می‌رود که با ذائقه بچه‌ها و بزرگ‌ترها سازگار است و هرچند به دلیل پنیر و استاک مرغ، غذای چرب و پرکالری به شمار می‌رود ولی اگر در مصرف آن زیادی روی نشود می‌تواند خاطرات خوبی را برای خانواده‌ها رقم بزند. دستور پخت این سوپ خوشمزه ایتالیایی را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
اشتراک گذاری