ته چین؛

دستور پخت پاستای خامه‌ای ماهی تن و گوجه فرنگی

کد خبر: ۸۱۱۲۱۶
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۵ 25 June 2018
تعداد بازدید : 820
کد خبر: ۸۱۱۲۱۶
|
۰۴ تير ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۵ 25 June 2018
|
6262 بازدید

مواد لازم:
یک بسته 200 گرمی ماهی تن در روغن زیتون
سه حبه سیر
مقداری فلفل قرمز خشک شده
یک قاشق چایخوری ماهی کولی
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
سه پیمانه خامه سوپ گوجه فرنگی
نصف پیمانه آب
400 گرم پاستای پنه خشک
یک قاشق چایخوری ترخون
دو سوم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده

بازدید 6262
پاستای پنه به پاستای اریب استوانه‌ شکل گفته می شود که همراه انواع مواد پخته و مصرف می شود. در این دستور پخت, این مدل پاستا همراه خامه و ماهی تن پخته می شود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط