ته چین؛

طرز تهیه وت بوریتو

کد خبر: ۷۸۰۷۸۲
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۷ 08 March 2018
تعداد بازدید : 121
کد خبر: ۷۸۰۷۸۲
|
۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۷ 08 March 2018
|
5203 بازدید

مواد لازم:
450 گرم گوشت گوساله چرخ‌کرده
نصف پیمانه پیاز خورد شده
یک حبه سیر ریز خورد شده
نصف قاشق چای‌خوری زیره سبز
یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک
یک هشتم قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه
سپس یک قوطی 127 گرمی فلفل تند سبز ریز خورد شده
یک قوطی کنسرو 450 گرمی لوبیای پخته له شده
یک قوطی کنسرو 425 گرمی خوراک چیلی مکزیکی بدون لوبیا
یک قوطی کنسرو 300 گرمی سوپ گوجه‌فرنگی تغلیظ شده
یک قوطی کنسرو 280 گرمی سس انچیلادا
شش نان تورتیای 30 سانتی‌متری
دو پیمانه کاهوی خورد شده
یک پیمانه گوجه‌فرنگی خورد شده
دو پیمانه مخلوط پنیر مکزیکی رنده شده
نصف پیمانه پیازچه خورد شده

بازدید 5203
بوریتواز غذای‌های معروف مکزیکی است که شهرت جهانی دارد. در این کلیپ نوع خاصی از بوریتو آموزش داده می‌شود که برای جشن‌ها و مهمانی‌ها مناسب می‌باشد که به آن وت بوریتیو یا بوریتوی نرم گفته می‌شود.
اشتراک گذاری