ته چین؛

طرز تهیه سوپ مرغ و برنج وحشی

کد خبر: ۹۳۱۹۰۶
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 23 October 2019
تعداد بازدید : 1859
کد خبر: ۹۳۱۹۰۶
|
۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 23 October 2019
|
10014 بازدید

مواد لازم:
ران مرغ 450 گرم
پودر سیر یک قاشق غذاخوری
آویشن خشک یک قاشق غذاخوری
جعفری خشک یک قاشق غذاخوری
نمک به مقدار دلخواه
فلفل به میزان دلخواه
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
کره بی‌نمک دو قاشق غذاخوری
هویج نگینی یک پیمانه
کرفس نگینی یک پیمانه
پیاز خورد شده یک پیمانه
قارچ خوراکی دکمه‌ای خورد شده 226 گرم
دو حبه سیر ریز خورد شده
سه و نیم پیمانه براث مرغ
سه چهارم پیمانه برنج وحشی
نمک و فلفل به میزان دلخواه
پارمیزان رنده شده یک پیمانه
خامه پرچرب یک پیمانه
براث مرغ چهار و نیم پیمانه
خامه ترش نیم پیمانه
جعفری خورد شده یک چهارم پیمانه
پنیر بز نرم سه قاشق غذاخوری
چهار عدد نان سیاباتا نصف شده
یک عدد خیار حلقه شده
یک چهارم پیاز قرمز
دو عدد گوجه فرنگی روما
شابانک (آروگولا) یک پیمانه

بازدید 10014
سوپ مرغ و برنج وحشی در کنار ساندویچ حمص یک ترکیب خوشمزه به نظر می‌رسد. مخصوصاً این که این سوپ سرشار از مواد مغذی می‌تواند به تنهایی هم یک غذای کامل باشد. روش درست کردن سوپ مرغ را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟