ته چین؛

طرز تهیه سس کچاپ

کد خبر: ۸۹۴۲۲۸
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶ 27 April 2019
تعداد بازدید : 17399
کد خبر: ۸۹۴۲۲۸
|
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶ 27 April 2019
|
38984 بازدید
بازدید 38984
سس کچاپ یا سس قرمز نوعی سس است که معمولاً از گوجه فرنگی رسیده تهیه می‌شود. مواد اصلی تشکیل دهنده سس کچاپ امروزی، رب گوجه فرنگی، سرکه، شکر، نمک، فلفل شیرین، میخک و دارچین است. البته گاهی از پیاز، کرفس و ادویه‌های دیگر هم در تهیه سس کچاپ استفاده می‌کنند. اما مشکل اکثر سس‌ها کچاپ خانگی این است که اکثرا مانند آب روان می‌شوند. و غلظت یا ساختار مناسبی که از سس کچاپ می‌خواهیم را به ما نمی‌دهند. در این ویدیو با حل این مشکل طرز تهیه سس کچاپی بی‌نظیر که از همتایان سوپرمارکتی خود بسیار خوشمزه‌تر است را فرا خواهید گرفت. مواد لازم: چهارصد گرم رب گوجه چهارصد گرم گلوکوز چهارصد گرم سرکه تقطیر شده هشتاد گرم شکر سی گرم نمک هشت دهم گرم میخک صدپر
اشتراک گذاری