ته چین؛

روش تبدیل پس‌ماندهای باغچه به غذای دودی

کد خبر: ۸۹۴۲۳۵
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۲ 27 April 2019
تعداد بازدید : 109
کد خبر: ۸۹۴۲۳۵
|
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۲ 27 April 2019
|
2407 بازدید
بازدید 2407
پس‌ماندهای باغچه مانند پوست سیر و پیاز، علف‌های هرز، گل‌ها و سبزیجات معطر می‌توانند به جای دور ریخته شدن، استفاده‌های مفیدی داشته باشند. یکی از این استفاده‌ها دودی کردن است. شما می‌توانید با استفاده از پس‌ماندهای باغچه خود و به وسیله گریل زغالی معمولی خود، یک دودی پز ساده و ابتکاری درست کرده و غذاهایی بسیار عالی و خوشمزه را در طی مدت زمان کوتاهی درست کنید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟