مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ته چین؛

طرز تهیه شیرینی دوریاکی

کد خبر: ۸۹۴۲۴۶
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۸ 27 April 2019
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 1881
کد خبر: ۸۹۴۲۴۶
|
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۸ 27 April 2019
|
18358 بازدید

مواد لازم:
چهار عدد تخم‌مرغ بزرگ
صد و چهل گرم(دو سوم پیمانه) شکر
دو قاشق غذاخوری عسل
صد و شصت گرم(1 و 1/3 پیمانه) آرد چند منظوره
یک قاشق چای‌خوری بکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری آب
عصاره لوبیا قرمز شیرین ژاپنی

بازدید 18358
دورایاکی یکی نوع واگاشی (شیرینی ژاپنی) است. این شیرینی از نظر ظاهری شباهت‌هایی با یک برگر دارد زیرا با دو عدد پن‌کیک گرد و ریختن مواد در بین این دو درست می‌شود. در نسخه اصیل ژاپنی از پوره لوبیا قرمز شیرین بین دو پن‌کیک استفاده می‌شود اما می‌توانید به جا آن از هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید، شکلات، ارده، خامه و غیره. طرز تهیه دوریاکی را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.