ته چین؛

طرز تهیه پارافه کدو حلوایی

کد خبر: ۸۹۴۸۳۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳ 28 April 2019
تعداد بازدید : 913
کد خبر: ۸۹۴۸۳۵
|
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳ 28 April 2019
|
4695 بازدید

مواد لازم:
دویست و بیست و شش گرم پنیر خامه‌ای
صد و نود و هشت گرم خامه مارشملو
یک قاشق غذاخوری آب پرتغال
سیصد و نود و شش گرم پوره کدو حلوایی
یک چهارم پیمانه شیره درخت افرا
نصف قاشق چای‌خوری دارچین
نصف قاشق چای‌خوری جوز هندی
یک قاشق غذا‌خوری عصاره پرتغال
نان شیرینی ترد و زنجبیل‌دار

 

 

بازدید 4695
پارافه‌ یک نوع دسر چند لایه است که به صورت سرد سرو می‌شود. پارافه را معمولا با خامه و تخم‌مرغ درست می‌کنند ولی در ایالات متحده از بستنی، خامه، ژله و میوه‌های مغزدار نیز برای درست کردن آن استفاده می‌شود. طرز تهیه پارافه کدو حلوایی را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟