ته چین؛

طرز تهیه پای کره بادام زمینی

کد خبر: ۸۹۴۸۴۰
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۸ 28 April 2019
تعداد بازدید : 131
کد خبر: ۸۹۴۸۴۰
|
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۸ 28 April 2019
|
3286 بازدید

مواد لازم:
یک پیمانه خامه غلیظ مناسب برای هم‌زدن
280 گرم خرده‌ها کره بادام زمينی جامد
56 گرم کره بادام زمینی نرم و یکدست
دو قاشق چای‌خوری وانیل
دو پیمانه خامه غلیظ مناسب براي هم‌زدن
یک و یک چهارم پیمانه شکر
پوسته 5/22 سانتی‌متری آماده شده با بیسکوییت‌ها گراهام کراکر(بیسکوییت گندمی)
نصف پیمانه شربت شکلات

بازدید 3286
پای نوعی خوراک مانند پیراشکی است که از یک بخش خمیری و موادی که در داخل آن قرار می‌گیرند تشکیل شده است. در این ویدیو طرز تهیه پای کره بادام زمینی آموزش داده می‌شود.
اشتراک گذاری