ته چین؛

تکنیک‌های تزیین کیک با خامه

کد خبر: ۸۹۵۰۸۲
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۲ 29 April 2019
تعداد بازدید : 16165
کد خبر: ۸۹۵۰۸۲
|
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۲ 29 April 2019
|
35365 بازدید
|
۱
بازدید 35365
۱
تزیین کیک با خامه توسط قیف و ماسوره یکی از زیباترین و هنرمندانه‌ترین کارهای آشپزی است. با یک قیف و ماسوره می‌توان زیباترین طرح‌ها و نفش‌ها را با خامه خلق کرد و زیباترین تزیین‌ها را روی کیک‌ها انجام داد. با این وجود بسیاری از مردم به دلیل ندانستن شیوه و ترفندهای این کار، از انجامش واهمه دارند و این کار را بسیار دشوار و تخصصی می‌دانند. اما با تماشا این ویدیو و فرا گرفتن ترفندهای آن به آسانی قادر خواهید بود که زیباترین اشکال را مانند حرفه‌ای‌ها ایجاد کنید و کیک‌هایتان را خودتان به بهترین شکل ممکن تزیین کنید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۶
نمی اره